Witajcie po trzech latach. Wstyd się przyznać ale zapomniałem o istnieniu forum. Wpływ na to miał niewątpliwie fakt, że budowaliśmy własny domek i nasze życie to był galop. W ukochanym Zakopanem nie byliśmy z żoną już dwa lata i tęsknimy coraz bardziej ale niestety wydatki, które ponieśliśmy podczas budowy nie rokowały żeby to się zmieniło. Jednak wypadłem na wspaniały plan i w tajemnicy przed ukochaną miesiąc temu ze zwykłego słoika zrobiłem skarbonkę, zakleiłem zakrętkę i każdego dnia wrzucam tam minimum 3zł żeby ostatniego stycznia 2017 roku ogłosić żonce (w urodziny), że w lutym jedziemy w góry. Z moich obliczeń wynika, że powinienem uzbierać około 700zł. Przy naszym stylu życia na wycieczkach to powinno wystarczyć na spędzenie kilku dni(planuje 4 noclegi) w Zakopanem. Co sądzicie o takim planie? Trzymajcie kciuki żeby się udało.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum