Wiek: 27 Dołączył: 14 Wrz 2011 czyli 247 dni temu Posty: 16 Tematy: 1 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Strojec
Wysłany: 2011-09-23, 23:18
Pogoda jest zawsze:) raz jest dobra innym razem lepsza:) na wszystko trzeba być przygotowanym, dobra kurtka, spodnie... Im gorsza pogoda, tym większa satysfakcja ze zdobytego szczytu:)
ale mam nadzieję że da się wejść w wyższe partie:)
Bartek.
Wiek: 19 Dołączył: 23 Wrz 2011 czyli 238 dni temu Posty: 37 Tematy: 0 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Koszalin
Wysłany: 2011-09-24, 20:35
ms998 napisał/a:
Pogoda jest zawsze:) raz jest dobra innym razem lepsza:) na wszystko trzeba być przygotowanym, dobra kurtka, spodnie... Im gorsza pogoda, tym większa satysfakcja ze zdobytego szczytu:)
ale mam nadzieję że da się wejść w wyższe partie:)
Wiadomo ;) ale milej jest jak sie wchodzi przy sprzyjajacej pogodzie niz przy mgle czy nawet deszczu. ;)
Mam nadzieje ze wyjazd sie uda i wrocisz z niego zadowolony. :D
Wiek: 29 Dołączyła: 13 Maj 2011 czyli 371 dni temu Posty: 149 Tematy: 10 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: 2011-09-28, 11:58
Kolego ms998,to ja przy Tobie odpadam.Już wiele razy na naszym forum pisałam,że Tatry Wysokie nie są dla mnie .Niestety nie mam takich umiejętności .Co nie znaczy,że nie moglibyśmy się spotkac i pogadac przy piwku .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum