Wiek: 38 Doczy: 19 Cze 2010 czyli 5355 dni temu Posty: 338 Tematy: 4 Otrzyma 3 piw(a) Skd: Morąg
Wysany: 2011-07-07, 10:00 Zakopane..ale i nie tylko
No właśnie, Zakopane, Zakopane. Zwiedzamy Zakopane, ale czy tylko ? Czy może robicie wycieczki będąc w Zakopanym gdzieś dalej no dajmy na to np Wadowice. Czy skupiacie się tylko na samym Zakopanym i górach.
Opowiem o sobie, mi jakoś nie leży zwiedzanie muzeów itp ;) Wole łazić po górach. Jednak w tym roku planujemy krótki wypad do Wadowic właśnie i Oświęcimia. Szczególnie interesuje mnie te 2, wiadomo nasza historia, coś co na pewno głęboko przeżyje. Wadowice - miejsce również szczególne.
Doczy: 06 Cze 2010 czyli 5368 dni temu Posty: 607 Tematy: 15 Otrzyma 27 piw(a) Skd: Katowice
Wysany: 2011-07-07, 10:37 Re: Zakopane..ale i nie tylko
speedy napisa/a:
No właśnie, Zakopane, Zakopane. Zwiedzamy Zakopane, ale czy tylko ? Czy może robicie wycieczki będąc w Zakopanym gdzieś dalej no dajmy na to np Wadowice.
wg. mnie bez sensu jak już przebiłeś się Zakopianką,
na północ od Zakopanego to najwyżej na targ w Nowym Targu, Przełom Białki, Pieniny
natomiast warto pojechać na południe:
Orawski Zamek
Dolny Kubin
Rużomberok
Liptowski Mikulasz
Dolina Demianowska
Poprad
Levocza
Spiski Zamek
Wiek: 37 Doczy: 19 Cze 2010 czyli 5355 dni temu Posty: 52 Tematy: 0 Skd: Morąg
Wysany: 2011-07-10, 21:01
Ja tak samo jak speedy wolę chodzić po górach ale trzeba będzie w ciągu swojego życia odwiedzić takie miejsca historyczne i szczególne jak Oświęcim i Wadowice. Mam nadzieję, że może coś jeszcze ciekawego będzie wśród waszych propozycji i postanowimy wybrać się w to miejsce
Wiek: 42 Doczya: 13 Maj 2011 czyli 5027 dni temu Posty: 130 Tematy: 15 Otrzyma 2 piw(a) Skd: Kępno
Wysany: 2011-07-13, 11:35
A co powiecie o Bieszczadach?Mój narzeczony namawia mnie na wyjazd w Bieszczady,ale ja jakoś nie potrafię zrezygnowac z Tatr na rzecz Bieszczad.Chyba,że Wy mnie przekonacie,że warto .
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum