Wiek: 30 Doczya: 17 Sie 2011 czyli 4967 dni temu Posty: 66 Tematy: 2 Otrzyma 3 piw(a) Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2011-08-20, 13:38
Myślę, ze warto, bo panorama ze szczytu jest naprawdę fantasyczna, ale ciszy i spokoju niestety nie można się tam spodziewać Możliwosci jest kilka:z centrum Zakopanego spod Domu Turysty PTTK można dojsć czarnym lub żółtym szlakiem na Gubałówkę i potem w lewo grzbietem dojsć az do Butorowego Wierchu, można tez dojść bezposrednim zielonym szlakiem z Kir. Mozna tez wjechac wyciagiem, ale pewnie nie o to chodziło Ci w pytaniu
Wiek: 51 Doczya: 21 Maj 2011 czyli 5055 dni temu Posty: 183 Tematy: 5 Otrzyma 6 piw(a) Skd: Rzeszów
Wysany: 2012-07-23, 22:33
Saru napisa/a:
Myślę, ze warto, bo panorama ze szczytu jest naprawdę fantasyczna, ale ciszy i spokoju niestety nie można się tam spodziewać Możliwosci jest kilka:z centrum Zakopanego spod Domu Turysty PTTK można dojsć czarnym lub żółtym szlakiem na Gubałówkę i potem w lewo grzbietem dojsć az do Butorowego Wierchu, można tez dojść bezposrednim zielonym szlakiem z Kir. Mozna tez wjechac wyciagiem, ale pewnie nie o to chodziło Ci w pytaniu
Właśnie tak szłam, na lewo z Gubałówki aż do Butorowego wierchu a potem wstąpiłam do " domku Lucynki" naul. Salamandra 2 ( "Szpilki na Giewoncie" ) na herbatkę i wróciłam Kościeliską - bardzo przyjemny spacerek z widokiem na góry.
Wiek: 44 Doczya: 26 Lip 2012 czyli 4623 dni temu Posty: 37 Tematy: 1 Otrzyma 4 piw(a) Skd: Poznań
Wysany: 2012-07-29, 19:42
polecam na rozgrzewkę na pierwszy dzień wejście na Gubałówkę, potem spacer na Butorowy i zjazd wyciągiem z Butorowego. bilet w cenie przyzwoitej i ta cudna cisza i spokój... ja tak zaczynałam tegoroczny pobyt w górach. Gubałowka jest świetna na rozgrzanie ( chociaż po drodzę zdązyłam zmoknąć, złapać burzę, no i wyschnąć a zjazd butorowym był świetną chwilą relaksu. pozdrawiam
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum