a czy wiadomo coś o poziomie oferowanych przez pensjonat noclegów?
magda123
Wiek: 21 Dołączyła: 25 Lut 2010 czyli 813 dni temu Posty: 94 Tematy: 5 Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2010-02-25, 11:03
Ja mogę polecić fajną restaurację na Krupówkach- nie pamiętam nazwy, ale schodzi się w dół po schodkach. Komu bym o niej nie powiedziała to ją kojarzy, więc mam nadzieję, że Wy też ;)
ciekawe miejsce, być może na majowy wyjazd na kilka dni :) jeśli zdecyduję się tam nocować to na pewno poinformuję na forum o wrażeniach :)
Kamila
Dołączyła: 24 Lut 2010 czyli 814 dni temu Posty: 339 Tematy: 10 Piwa: 6/11
Wysłany: 2010-02-27, 20:25
u mnie to miejsce odpada ze względu na to, że nie ma łazienki w pokoju - może mnie to nie dla wszystkich jest ważne, ale dla mnie to takie must have ;) co nie zmienia faktu, że być może na jedzonko do tego pensjonatu się wybierzemy skoro Agusia poleca
magda123
Wiek: 21 Dołączyła: 25 Lut 2010 czyli 813 dni temu Posty: 94 Tematy: 5 Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2010-02-28, 00:19
Tak, ta restauracja po schodkach w dół jest niedaleko Mc Syfa ;)
A ja polecam Hotel (? hotel?:P) Ruczaj. Naprawdę super warunki- pokoje z łazienkami i aneksem kuchennym, oprócz tego na dole fajna sala np. mozna tam zoragnizowac bal sylwestrowy ;) Do tego 2 min od Krupówek :D
I całkiem niedrogo- w zeszłym roku płaciłam 50zł/osobę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum