Wysany: 2012-04-11, 23:50 Opinie o karczmie Cztery Pory Roku
Witam!Szukam opinii o Karczmie Cztery Pory Roku poniewaz planuje tam wesele i jestem bardzo ciekawa opinii na temat tego miejsca z gory dziekuje za jakiekolwiek opinie.
[ Dodano: 2012-04-12, 22:06 ]
Pomoze ktos w kwestii Cztery Pory Roku czy cale Zakopane tematem tych ochydnych reklam zajete,ktore zaslaniaja gory?
Pewnie chodzi o wczorajszy news z Wiadomości czy innych Faktów. Pokazywali stos/las/ plansz reklamowych na dojeździe jak i samym Zakopanem. Widok był naprawdę przerażający
Odnośnie tematu- caylis, już po jednym dniu straciłaś cierpliwość ? Nie zapominaj, że przebywają tu ludzie dorośli, zapracowani Nie każdy całymi dniami siedzi na forum. Ale równie dobrze może być jak XYZ, pisze. Brak osoby która zna to miejsce.
caylis
Odnosnie plansz reklamowych pokazywane w faktach budza mniejsza odraze niz te na zywo.Co do opinii na temat tej karczmy to trace nadzieje ale w to ze tu gorale jacys sie wypowiadaja,myslalam ze to forum ludzi z zako a tu klops.Pozdrawiam!
Odnosnie plansz reklamowych pokazywane w faktach budza mniejsza odraze niz te na zywo.Co do opinii na temat tej karczmy to trace nadzieje ale w to ze tu gorale jacys sie wypowiadaja,myslalam ze to forum ludzi z zako a tu klops.Pozdrawiam!
wystarczy popatrzeć, poczytać, zainteresować się tematyką forum poza tym górale nie chodzą do karczm przeznaczonych dla turystów, górale mają swoje miejsca do których chodzą
No widzisz- to forum ludzi kochających góry i Zakopane. Jak to się mówi- pod latarnią najciemniej lub nie idzie się z chrustem do lasu
"Jacyś" górale chyba są, prawda akm990 Tylko pytanie- czy górale często chodzą po knajpach w Zakopanem? Wątpię i również pozdrawiam ziomalkę.
edyta. XYZ mnie wyprzedziła ale tok myślenia podobny
caylis, to jest temat o Czterech Porach Roku czy o reklamach? nie zaśmiecaj forum i jak zakładasz temat to pisz na temat a nie o reklamach w dziale karczmy
Podejrzewam że chodzi Ci o karczmę należącą do tych apartamentów. Do takich karczm to na bank mieszkańcy Zakopanego nie chodzą
A co do tego że myślałaś że to forum ludzi z Zakopanego to wypadałoby najpierw popatrzeć co jest na forum, jacy ludzie są na forum, a dopiero potem się zastanowić czy to jest to o co Ci chodzi
Druga kwestia - troszkę kultury :) Oczekujesz że ludzie natychmiast rzucą się by odpowiadać na Twoje pytania a sama z siebie nie dajesz nic. A wypadałoby się chociażby przywitać z forumowiczami, o czym nawet w regulaminie wspomniano
I przestań wciskać wszędzie gdzie się da teksty o reklamach. Jest taki temat jak Co się nam w Zakopanem nie podoba? - więc tam możesz o tych reklamach napisać, ale z kulturą a nie tonem, który prezentujesz
Pozdrawiam
caylis
Po pierwsze zadalam pytanie wiec prosze pisac na temat nie masz nic do powiedzenia na ten temat to nie pisz.POZA TYM ZADOMOWIONY KOLEGO PRZESTAN MNIE OBRAZAC BO JA CIE NIE OBRAZAM!!!Co do tego ze gorale do karczm nie chodza to moze i tak jest ale zakopane nie nowy jork i raczej wiedza cokolwiek o karczmach u siebie.
Dziekuje za Twoja opinie ale mozesz mi powiedziec jeszcze czy wszystko bylo dobrze zorganizowane i co z ta obsluga bylo nie do konca perfekt zebym mogla w pore zapobiec temu na moim weselu ktore bedzie w sierpniu:)Moje gg 6164011 gdybys mogl tam odpisac byloby super.Pozdrawiam!
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum