Witam. Mam pytanie, czy w hipermarketach typu tesco, carrefour, czy inne, dostępne jest piwo "Piast wrocławski"? Mam zamiar przyjechać z kolegami, i nie wiem czy targać ze sobą piwo, czy będzie można go kupić na miejscu.
Witam. Mam pytanie, czy w hipermarketach typu tesco, carrefour, czy inne, dostępne jest piwo "Piast wrocławski"? Mam zamiar przyjechać z kolegami, i nie wiem czy targać ze sobą piwo, czy będzie można go kupić na miejscu.
w Zakopanem i okolicach niema hipermarketów są biedronki sieć społem i jakieś tam drobne odłamy wielkich sieci
diegopl70
Wysany: 2012-04-25, 17:24 Re: piwo piast
diegopl70 napisa/a:
Tesco jest na Chramcówkach, ale jakie piwo maja to nie wiem. jest też Carrefour w Zakopanem na Ulicy Orkana 1
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum