Może ktoś z Was się obecnie orientuje - w jakiej cenie są teraz mniej więcej oscypki na Krupówkach? Z tego co ja zauważyłam w tej dzielnicy Zakopanego ceny są znacznie wyższe niż w innych. Czy Wy też macie takie spostrzeżenia? Dzięki za wszystkie odp.
Eh no niestety nie wiem, jakie są ceny na Krupówkach, ale na porządnej bacówce w wakacje (Rusinowa Polana) duży oscypek kosztował coś około 18 zł, średni koło 12-15, a taki na przegryzkę około 3 zł.
magda123
Ale to chyba mówisz o takim małym oscypku tak? bo ja już dawno nie spotkałam się z ceną 2 złote...3 złote to takie minimum wydaje mi się...jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi J Jejku jak ja lubię oscypki, teraz bym chętnie wciągnęła jednego :D
Och Ty ;) jak tak możesz ,toż to niehumanitarne tak się pastwić nade mną ;) hehe żartuje . W takim razie smacznego :) a ja uciekam spać bo jutro kolejny dzień bez oscypka ;(
Fantasmagoria
Doczya: 24 Lut 2010 czyli 5321 dni temu
ja raczej na samych Krupówkach oscypków nie kupuję. Jak już to na targu przed Gubałówką, i tam ceny to mniej więcej 20 zł za dużego oscypka, 12-14 zł za średniego oscypka, mniejsze oscypki 7-10 zł i małe oscypki 1.50-2 zł, korbacze po 2 zł chyba
Powiem wam tak - zawsze zajadałam się oscypkami wędzonymi aż całkiem niedawno spróbowałam takiego białego, co z wędzonką nie ma nic wspólnego i... oszalałam! Teraz już nie jadam innych oscypków
Jagoda to poleć może tego sprzedawcę, a nóż widelec może ktoś się skusi... ja szczerze mam trochę wątpliwości co do kupowania oscypków przez net, tzn, w ogóle żywności. Nigdy tego nie robiłam i jakoś nie wiem, ale bałabym się czy to jest dobrej jakości.
Kupowanie w internecie jedzenia nie jest złe- sama pracowałam w takim sklepie internetowym, ale dostawa była max do dwóch godzin, a paczka z Allegro może iść kilka dni.
Mimo, że oscypki mają długą datę ważności, to i tak bałabym się tego transportu i kupowania na allegro:P
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum