DzwczeZnadMorza
Dołączyła: 14 Kwi 2011 czyli 401 dni temu Posty: 16 Tematy: 10 Skąd: znad morza
Wysłany: 2011-04-14, 01:52 Karczma goralska w Zakopanem dobra niedroga z muzykaGoralska
Witam Was wszystkich serdecznie Gdzie w Zakopanem mozna zjesc dobrze tanio i przy tym posluchac muzyki goralskiej na zywo,lub zobaczyc wystepy tancow goralskich? i jakie dania polecicie najbardziej? (jak wygladaja one cenowo?)
Wiek: 38 Dołączyła: 21 Maj 2011 czyli 364 dni temu Posty: 112 Tematy: 3 Piwa: 4/4 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-07-28, 12:46
Mnie przypadła pewna karczma tylko że wstyd się przyznać nie wiem jak sie nazywa. Jak się idzie Krupówkami ( od strony Gubałówki) to jest skręt w prawo ( Ul. Galicy - w stronę kina letniego). Będę wdzięczna jak mnie ktoś oświeci. Jadłam tam zapiekane ziemniaczki i pstrąga, a że było kilka pstrągów do wyboru to kelnerka mi chętnie doradziła . A żeby dopełnić całości to zamówiłam jeszcze lampkę wina wytrawnego .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum