Bardzo dobra kawa i szarlotka na ciepło, bo przeważnie właśnie na kawę i ciastko tam zaglądam. Próbowałem też żurku, bo ranem czasami żurek bywa zbawienny. Wszystko smaczne. Cen nie pamiętam, ale raczej krupówkowy standard. Karczma urządzona regionalnie, obsługa przyodziana również regionalnie. Jak dla mnie jest miło i przyjemnie.
Byłem tam parę razy z żoną. Pierwszy raz zjedliśmy coś smacznego, piękna też grała kapela. Gdy poszliśmy tam ponownie (we wrześniu tego roku) przy sąsiednim stoliku panowie palili papierosy, obsługa nie reagowała. W smrodzie pić nie będę więc zmieniliśmy stolik.
(kelnerka wyjaśniła, że jeden z palących panów to właściciel)
Więcej tam nie wejdę.
Niemniej polecam lokal wszystkim palaczom.
w tej karczmie byłem raz w życiu i niestety ostatni raz, z tego względu że niestety widziałem jak kelner zlewa do szklanki piwo z dwóch innych szklanek i raczej nie wzbudza to mojego zaufania do tego miejsca.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum