Sprzedaż internetowa już się zakończyła, ale z tego, co wiem, można rezerwować telefonicznie i odebrać już bezpośrednio w biurze na Krupówkach. Tu pewnie znajdziesz więcej informacji http://skoki.ttpoland.pl/
Mój wyjazd przez chwilę wisiał na włosku, ale na szczęście udało się wszystko posklejać Będę kibicować za całe forum Chyba, że ktoś się wybiera, to niech się przyzna i połączymy siły!
Dzięki, Kochani! Czułam Wasze wsparcie i stąd tyle siły do dmuchania pod narty Impreza rewelacyjna! Postaram się w najbliższym czasie wrzucić więcej fotek Polski hymn w Zakopanem to rzeczywiście coś niesamowitego! Słuchałam... hmm, właściwie to śpiewałam trzeci raz i za każdym razem robi ogromne wrażenie. A może tak kolejny zlot (to pewnie byłby już 7. albo 8.) zrobimy w czasie PŚ w Zakopanem i razem pokibicujemy? Po tegorocznych występach Kamila i Olka sądzę, że będzie komu!
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum