Witam.
Proszę o pomoc , wybieram się z rodziną w maju do Zakopanego. Planujemy wjechać kolejką na Kasprowy, córka w marcu kończy 4 lata czy będzie musiała płacić za bilet czy obejmuje ją bilet bezpłatny. Proszę o odpowiedź?
Tyle to ja znalazłam tylko chodzi mi o sprecyzowanie ponieważ córka w marcu kończy 4 lata a w maju jedziemy więc nie wiem czy zalicza się ona do biletu darmowego czy ulgowego?A PONIEWAŻ ZAKUPU BILETÓW CHCIAŁABYM DOKONAĆ ONLINE TO WOLAŁABYM ŻEBY SIĘ PRZED KASĄ NIE OKAZAŁO ŻE JEDNAK MAŁA ZOSTAJE NA DOLE BO NIE MA BILETU:-)
W takiej sytuacji proponuję napisać do PKL i zapytać co i jak.
Jastrzebiec
Doczy: 22 Wrz 2013 czyli 4033 dni temu
Wysany: 2014-02-21, 10:12
Wcześniej do ukończenia 3 lub 4 lat był darmowy bilet,ale przepisy i regulaminy się zmieniają i nie wiem jak jest w chwili obecnej. A oprócz Kasprowego macie jeszcze jakieś plany na wyjazd?
Czy przez internet faktycznie tłumy są znacznie mniejsze? Jak uważacie Państwo? Wszelkie informacje pożądane :)
My kupujemy zawsze online, wchodzimy bez kolejki albo jak kto woli poza kolejką. O wiele szybciej i komfort większy, bilet w ręce i nie ma się czym przejmować. :)
Jest to jakieś rozwiązanie. Jednak kupując bilet online kilka dni wcześniej nie przewidzisz pogody... I może się okazać, że wjedziesz i nie zobaczysz nic poza chmurami
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum