Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 353 dni temu Posty: 164 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2011-06-07, 12:31
Takie mapki z planem miasta Zakopane są tez bardzo często przy przewodnikach turystycznych i samych mapach tatr. Ale wg mnie są bardzo przydatne,szczególnie te z uwzględnieniem bankomatów.
_________________ Stolica Polskich Tatr - Zakopane.
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 353 dni temu Posty: 164 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2011-09-03, 10:12
Fajna sprawa,wklejajcie wszystko co macie pod ręką i co uznajecie za pożyteczne jako informacja dla turystów. Napewno się przyda.
Yoo!
Dołączył: 11 Lis 2011 czyli 189 dni temu Posty: 3 Tematy: 0 Skąd: Siem-ce
Wysłany: 2011-11-12, 08:58 Informator turystyczny
Witam, w grudniu mam zamiar wybrać się do Zakopanego, a konkretniej do Bukowiny.
Mam do was pytanie czy macie może namiary na jakieś darmowe przewodniki/informatory turystyczne z biur podróży, które przysyłają do domu.
W zeszłym roku załatwiłem tak z Chorwacji i Szczyrku, pomyślałem, że z Zakopanego również będzie.
Wysłany: 2011-12-01, 09:22
Pewnie że są takie darmowe informatory,już w samym pensjonacie do którego jedziesz powinieneś coś dostać,w Bukowinie a już tym bardziej w Zakopanym nie ma z tym żadnego problemu.
Yoo!
Dołączył: 11 Lis 2011 czyli 189 dni temu Posty: 3 Tematy: 0 Skąd: Siem-ce
Wysłany: 2011-12-19, 18:19
A więc, dorwałem infomator,nie był on bezpłatny,ale ale też nie była to kolosalna kwota, mam do was za to kilka innych pytań.
Chciałbym się dowiedzieć czy znacie może miejsca w Zakopanym, bądź w samej bukowinie, gdzie udostępniają bezpłatnie internet (wi-fi), np w jakiejś knajpie itp.
Druga sprawa,jak w okresie zimowym wygląda wycieczka na Morskie Oko, jest szansa na pieższą wycieczkę czy raczej nie warto się pchać w taką podróż, bo z tego co wiem, to ok.2godzi pieższej drogi :P
Kolejna sprawa, co wg.was warto zobaczyć w Zakopanym, takie pytanie indywidualnie do każdego z was
Wiek: 32 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 636 dni temu Posty: 642 Tematy: 12 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2011-12-20, 00:42
Yoo! napisał/a:
A więc, dorwałem infomator,nie był on bezpłatny,ale ale też nie była to kolosalna kwota, mam do was za to kilka innych pytań.
Chciałbym się dowiedzieć czy znacie może miejsca w Zakopanym, bądź w samej bukowinie, gdzie udostępniają bezpłatnie internet (wi-fi), np w jakiejś knajpie itp.
Druga sprawa,jak w okresie zimowym wygląda wycieczka na Morskie Oko, jest szansa na pieższą wycieczkę czy raczej nie warto się pchać w taką podróż, bo z tego co wiem, to ok.2godzi pieższej drogi :P
Kolejna sprawa, co wg.was warto zobaczyć w Zakopanym, takie pytanie indywidualnie do każdego z was
darmowy to pewnie tylko w Macdonaldzie i w bibliotece , nie licząc tego ,że czasem w miejscu gdzie się zatrzymasz też mają
Wiek: 32 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 636 dni temu Posty: 642 Tematy: 12 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2011-12-21, 15:14
Mikołaj napisał/a:
Yoo! napisał/a:
Nie w Zakopanym a w ZakopanEm - to podstawa
Wystarczy poszukać trochę na forum, bo takie tematy już były
Wysłany: 2012-01-03, 15:12
Jest kilka stref płatnego jak i wolnego internetu,tzw: "hot-spoty" -zobacz np w McDonalds czy na stacjach benzynowych. Koło poczty jest płatna kawiarenka,to racja. Sam kiedyś z niej korzystałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum