Zaciekawili艣cie mnie t膮 imprez膮 a kiedy wiadomo dok艂adnie kiedy w danym roku si臋 odb臋dzie? No i czy mo偶na gdzie艣 znale藕膰 plan tej imprezy?jest to w sezonie to pewnie du偶o ludzi jest? ten korow贸d to musi by膰 fajny widok - mo偶e w tym roku uda mi si臋 to zobaczy膰 :D
Fantasmagoria
Do潮czy砤: 24 Lut 2010 czyli 5335 dni temu
Ci co byli tam i maj膮 mo偶e jakie艣 zdj臋cia z tej imprezy to mo偶e niech zamieszcz膮, dzi臋ki temu na tym forum b臋dzie jeszcze ciekawiej ni偶 do tej pory
Piotrek
Wys砤ny: 2010-03-20, 09:30
By艂em w Zakopanem raz podczas tego festiwalu i rzeczywi艣cie godny zobaczenia, cho膰 jest du偶o ludzi. Impreza naprawd臋 fajnie zorganizowana i bardzo atrakcyjna,brak czasu, by wszystko zobaczy膰.
kurcz臋 a ja si臋 w艂a艣nie dowiedzia艂am, 偶e najprawdopodobniej nie pojedziemy na urlop do Zakopca w sierpniu tylko w lipcu, a to oznacza, 偶e nie b臋dziemy na tym festiwalu
O super Poszept ! bardzo fajne i interesuj膮ce fotki z imprezy. Fajnie te dzieci wygl膮daj膮, wida膰, 偶e impreza z pomp膮
gwoli 艣cis艂o艣ci to ' Doros艂e Dzieci' - ZESP脫艁 TOWARZYSZ藝CY TAKIM IMPREZOM - W TYM WYPADKU DOLINA DUNAJCA...
Nie mam zdj臋c z dzieci臋cymi zespo艂ami... ;( sa w linku...
Piotrek
Wys砤ny: 2010-03-25, 09:06
a ok, wszed艂em w link a teraz doczyta艂em, 偶e to zupe艂nie inna impreza... tak czy siak bardzo fajnie to wygl膮da i takie imprezy to ciekawa sprawa, chcia艂bym kiedy艣 to zobaczy膰 na 偶ywo
Nie wszystko na Krup贸wkach jako ulicy, ale w namiocie na R贸wni Krupowej je艣li mnie pami臋膰 nie myli obywaj膮 si臋 wyst臋py.
艢piew pytacki, jakby ci to wyja艣ni膰 wi膮偶e si臋 z weselem. Pytace (jest ich dw贸ch) jad膮 zwykle na koniu "wypyta膰" na 艣lub i 艣piewaj膮 r贸偶ne 艣piewki z tym zwi膮zane. P贸藕niej jeszcze pojawiaj膮 si臋 w kilku miejscach na weselu: m.in. podczas oczepin.
Nie mo縠sz pisa nowych temat體 Nie mo縠sz odpowiada w tematach Nie mo縠sz zmienia swoich post體 Nie mo縠sz usuwa swoich post體 Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach Nie mo縠sz za潮cza plik體 na tym forum Mo縠sz 禼i眊a za潮czniki na tym forum