Verseau85 bardzo dobry temat. Bo przecież nie każdy musi wiedzieć gdzie jest bankomat a po co płacić prowizje przy wypłacie pieniędzy z bankomatu nie swojego banku. Ja mam jeszcze takie pytanko czy może ktoś wie czy jest gdzie w Zakopanem wpłatomat mBanku?
Piotrek
Wysany: 2010-03-16, 17:41
nie no uważać trzeba wszędzie bo niestety złodzieje czają się wszędzie :( ja jeszcze przestrzegam przed sztucznym tłokiem i to przede wszystkim na Krupówkach!
magda123
Verseau85 wszystko w temacie jak najbardziej
nie wiem czy słyszeliście, że mają znikać bankomaty euronetu (tzn. ma ich ubywać) - mam nadzieję, że to tylko pogłoski i będę mogła nadal bez prowizji wypłacać pieniądze w Zakopanem.
XYZ a skąd takie info? ja chyba znam dwa kantory...ale tak sobie myślę, że to ze względu na to, że dużo obcokrajowców jest w Zakopanem...
Piotrek
Wysany: 2010-03-31, 01:45
tak, tak kantorów jest sporo, ale to dobrze. Od przybytku głowa nie boli co do bankomatu Millenium może sprawdź na ich stronie, tam powinien być wykaz bankomatów
Jak wejdzie Euro, to kantory upadną, ale zanim to się stanie... ;)
To racja, ale nie do końca. Będą istniały tylko w małym stopniu, przecież zdarzy się, że będziemy chcieli wyjechać na Ukrainę czy do innego państwa w którym euro nie-obowiązuje ;D
Tak zdecydowanie to nie. Przecież będą relacje Euro/Dolar i inne.
zakopanexx
Doczya: 12 Lip 2010 czyli 5201 dni temu
Wysany: 2010-07-12, 17:31
Witam,
adresy wszystkich banków, bankomatów (z oznaczeniami na mapie google) oraz kantorów znajdziecie z Informatorze Miejskim na oficjalnej stronie Urzedu Miasta Zakopane www.zakopane.eu
Czytam i czytam, któregoś posta z kolei i zastanawiam się czy nie można podać bezpośredniego linku do tychże adresów, zamiast ogólnie do strony, czy może promujący jest na tyle leniwy? Granice smaku przy promowaniu stron istnieją...
zakopanexx
Doczya: 12 Lip 2010 czyli 5201 dni temu
Wysany: 2010-12-19, 19:55
Jagoda napisa/a:
martiana napisa/a:
Czytam i czytam, któregoś posta z kolei i zastanawiam się czy nie można podać bezpośredniego linku do tychże adresów, zamiast ogólnie do strony, czy może promujący jest na tyle leniwy? Granice smaku przy promowaniu stron istnieją...
otóż to, żeby znaleźć te adresy bankomatów muszę przejrzeć całą stronę, a to bardzo zniechęca
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum