Wiek: 32 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 636 dni temu Posty: 642 Tematy: 12 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2011-12-29, 18:00 20 finał WOŚP W ZAKOPANEM
SCENARIUSZ WOŚP W ZAKOPANEM
Dolna Równia Krupowa
9.00 START Zagrają: kapela Góralska Technikum Budowlanego, orkiestra straży granicznej, zespół Future Folk pod dyrekcją Jurka Owsiaka
9.30 - start biegu „Policz się z cukrzycą” – miejsce - ścieżki Dolnej Równi (bieg na nartach – na starym sprzęcie)
9.00-12.30 Imprezy towarzyszące na Dolnej Równi Krupowej:
- pokazy ratownictwa medycznego, pokazy ratownicze TOPR, pokazy straży granicznej, pokazy policji
- warsztaty dla dzieci (największa ilość serduszek, malowanie na szkle, malowanie twarzy, wydzieranka, bibułkarstwo itp.,)
- pokazy Owczarków podhalańskich
- FotoChartoGrafie – możliwość zdjęć z chartami
- pokaz walk średniowiecznych
- mini wesołe miasteczko dla dzieci
- konkurs na lepienie bałwana lub zamku ze śniegu , duże serce i wiele innych
- krwiodawstwo, badanie poziomu cukru (miejsce Urząd Miasta)
12.30- 14.00 – zespoły góralskie: Młode Klimki, Zawaternik, Regle
14.00-15.45 – koncerty zespołów: Panna Zuzanna, Blue Stream, The Black Blood
16.00-16.45 - zespół Turnioki
17.00-17.30 – Hania Rybka z zespołem
17.45-18.15 – zespół rockowy
18.30 -18.45 – zespół Future Folk
19.30-20.30- zespół Jarek Śmietana Band
20.04 – Światełko do nieba
20.30-22.00 – DJ Marek + w przerwach między koncertami
Dołączył: 01 Cze 2011 czyli 353 dni temu Posty: 164 Tematy: 1 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Zakopane
Wysłany: 2012-01-03, 15:05
Trzeba przyznać,że program jest bardzo atrakcyjny,na pewno w tym roku również bedzie wielu turystów odwiedzających w tym czasie zakopane,więc na frekwencje nie ma co narzekać.
_________________ Stolica Polskich Tatr - Zakopane.
Wiek: 32 Dołączył: 21 Sie 2010 czyli 636 dni temu Posty: 642 Tematy: 12 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: zakopane /dublin
Wysłany: 2012-01-03, 23:17
Start.Zakopane napisał/a:
Trzeba przyznać,że program jest bardzo atrakcyjny,na pewno w tym roku również bedzie wielu turystów odwiedzających w tym czasie zakopane,więc na frekwencje nie ma co narzekać.
a do tego jaszcze coś słyszałem ze relacje będą w tv
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2010 czyli 654 dni temu Posty: 792 Tematy: 10 Piwa: 20/16 Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-01-05, 19:02
a myślę, że Rysy są o tyle trafionym pomysłem, że:
a) taka licytacja powinna przyciągnąć jak najwięcej osób - czyli mieć coś chwytliwego, a Rysy działają jak magnez
b) Gerlach czy Wysoka są po słowackiej stronie Tatr (co mi osobiście akurat nie przeszkadza), a Rysy to najwyższy szczyt Polski, więc też skoro polska WOŚP, to i polski szczyt
...nie to, że bym nie wolała wejść na Gerlach (co pewnie nigdy nie będzie mi dane...), ale myślę, że Rysy na licytację są ok.
_________________ "Wszystkiego w życiu doświadczyłem / I mówię wam / Że lepsze od gór / Mogą
być tylko góry / Na których się jeszcze nie było" - W.Wysocki, Pożegnanie
z górami, 1966
Będzie, będzie, poczekamy na jakiś wakacyjny zlot to wejdziemy
A na Rysy z przewodnikiem w dodatku w miesiącach które podane są w aukcji to kompletnie nie dla mnie... Z przewodnikiem to lepiej by było pójść tam gdzie nie można bez niego wejść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum