Wysany: 2016-02-09, 18:28 A gdzie na początek na Słowacji?
Dobra, wiem, że o Słowacji powinnam w innym dziale, ale forum tak niemrawo działa, że obawiam się, że nikt nie dojrzy mojego wątku.
A potrzebuję Waszej pomocy.
Tak jak początkujący w Zakopanem otrzymują wskazówki, co i jak... to ja poproszę o wskazówki na temat wyjazdu na Słowację.
dane:
Po 9 noclegach w Zakopanem, planujemy (ja i mąż) 4 dni spędzić na Słowacji... Ale:
- gdzie/ miejscowość/konkretne miejsce... nocleg optymalnie apartament (samodzielne mieszkanko) z ładnym widokiem, cisza, spokój, dla zmotoryzowanych..., ale tez wygodnie i komfortowo
- plany - Tatrzańska Łomnica i te jeziorka.... jakieś spokojne szlaki, gdzie mogę pójść sobie sama, bo mój mąż lubi poleniuchować (należy mu się),
- inne atrakcje
- termin 1-5 sierpnia.
Będę wdzięczna za podzielenie się swoimi doświadczeniami.
Dzięki, sprawdziłam - ładne miejsce...
A może ktoś jeszcze ma jakieś rady? Opracowany, wypróbowany plan na słowacki początek?
Wiem, ze 4 dni to mało, ale właśnie rezerwowałam pobyt w Zakopanem i chciałam na 13 noclegów, ale już nie było terminów, więc wzięłam tylko 9... a na to 4 trzeba podjąć jakąś decyzję... Padło na Słowację..;-))
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum