Kochani kupiłam buty jak w temacie. Po kilku godzinnej wędrówce zaczęły mnie strasznie boleć kostki, ogólnie noga w koło gdzie but się kończy. Mam takie za kostkę.
Czy ktoś z Was miał podobny problem? Może macie jakieś sposoby na rozwiązanie tego problemu? Nie kosztowały dużo i nie mogę zbyt wiele od nich oczekiwać jednak szkoda mi ich wyrzucić.
Za każdą sugestię dziękuję .
Grzesiek42
Witaj.
Ja w swoich Salomonach mam taki system sznurowania,że dół buta moge zasznurować np mocniej a ostatnie dwa mocowania z inną siłą.Raczej tu bym szukał przyczyny.ewentualnie pokombinuj z grubszymi skarpetkami.
No tak grubsza skarpetka może pomóc ale nie gdy jest np 30 st .
Gdy założyłam grubszą skarpetkę nie dość,że bolały kostki to jeszcze odparzyłam sobie stopy . Próbowałam też sznurowania takiego jak piszesz i też nie pomogło. Poza tym zle się chodzi gdy but lata zamiast trzymać się na stopie.
Nie ma to jak stare sprawdzone buty.
Grzesiek42
Poza tym zle się chodzi gdy but lata zamiast trzymać się na stopie.
Nie ma to jak stare sprawdzone buty.
W takim sposobie sznurowania but nie lata na stopie,a jedynie jest tylko delikatnie luzniej powyzej kostki,ale nie widze tego systemu w tych butach
Właśnie dlatego dbam o swoje stare buty jak tylko mogę
Nie myślałam o takim rozwiązaniu. Może warto o tym pomyśleć, bo mija prawie tydzień a miejsce w którym buty obciskały nadal boli. Albo ja mam takie wrażliwe nogi albo te buty są kiepskie .
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum