Ostatnią majówkę miałam przyjemność spędzić w ośrodku Start Zakopane przy ul. Piłsudskiego. Śmiało mogę polecić to miejsce. Po pierwsze obsługa jest tak miła, gościnna i życzliwa, że aż chce się wracać. Oprócz tego niewątpliwym atutem jest położenie - blisko jest praktycznie wszędzie - i na dworzec i na Krupówki i pod Skocznię. Pokoje schludne, wyremontowane, wszystkie mają balkon. Panie sprzątaczki wzorowo dbają o czystość. Aż żal było wyjeżdżać. Jako dodatkową rekomendację mogę jeszcze napisać, że moja mama, która średnio przepada za górami tak zauroczyła się ośrodkiem, że już planuje powrót
Zakopane jest przereklamowane, za to Bukowina Tatrzańska ma swój niepowtarzalny urok :) Niestety konkretny nocleg trudno będzie mi polecić, bo nie byłem tam 3 lata, a wiadomo wszystko się zmienia, więc nie znam aktualnych danych, cenników itd. Najlepiej sam zerknij na stronę: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,bukowina-tatrzanska i tam poszukaj :) Baza jest cały czas aktualizowana, więc z pewnością znajdziesz odpowiedni nocleg dla siebie :)
Nie mogę się zgodzić,ponieważ Zakopane nie jest przereklamowane. To oczywiście indywidualna ocena każdego z nas, i jeśli wyjeżdżamy np w sierpniu: faktycznie można spotkać tłumy na szlakach czy Krupówkach. jednak spróbujmy jesienią,np wrzesień czy zimą- wtedy mamy piękne widoki złotych drzew czy zaśnieżonych gór,na szlakach także można spotkać tylko zagorzałych zwolenników górskich wycieczek. Można solidnie wypocząć,nabrać dystansu,podziwiać okolice. Piszesz,ze taki wypoczynek jest drogi- rezerwując wcześniej np: pobyt świąteczno-sylwestrowy można zyskać atrakcyjny rabat i w efekcie nie kosztuje to wiele.
A atrakcji cała moc: wyciągi,szlaki narciarskie- teraz pisze o zimie,ale i latem czy jesienią można udać się np w Dolinę Chochołowską i pojeździć na rowerze,czy też nad czarny Staw pod Rysami i Przełęcz Karb- to tylko niektóre z punktów widokowych w tatrach,jest ich znacznie więcej. Kto raz był ten na pewno będzie chciał tutaj wrócić:)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum