Doczy: 24 Sty 2012 czyli 4812 dni temu Posty: 196 Tematy: 11 Otrzyma 15 piw(a) Skd: Zabrze
Wysany: 2012-03-15, 21:09 Groupony, grupery i inne godealle
Tak mi się nasunęło, przeglądając powyższe.
Można wyszukać ciekawe propozycje w Zakopanem, okolicach jak i w całym kraju.
Sam osobiście skorzystałem kilka razy
Zwłaszcza jedna oferta która zaraz będzie się kończyć skłoniła mnie do założenia tego postu.
Tydzień za 700 zeta z pełnym wyżywieniem i to do końca lipca w Zakopanem. Akurat to nie dla mnie, nie lubię być uwiązany żarciem o stałych porach , gdy góry czekają, ale ilość wykupionych grouponów mówi sama za siebie 3h. do końca i 620 zakupionych.
Korzystacie???
Może będziemy się dzielić wyśledzonymi propozycjami noclegów (korzystnymi) w górach , niekoniecznie w Tatrach.
Wiek: 40 Doczya: 21 Mar 2012 czyli 4755 dni temu Posty: 3 Tematy: 0 Skd: Sosnowiec
Wysany: 2012-03-21, 20:32
Ja w dniach 30.03.-01.04. będę w pensjonacie "U Makowskich" z oferty Grupera (niestety nie mogę wstawić linka ). Po powrocie dam znać,jak było.
Przyznam szczerze,że sama jestem ciekawa,jak to wszystko wypadnie,bo będzie to mój pierwszy raz,gdy skorzystam z kategorii podróżniczej (wcześnie kupowałam jedynie oferty gastronomiczne oraz kosmetyczne i wszystko było w porządku ).
sahnebonbon
Wiek: 35 Doczya: 06 Kwi 2011 czyli 5105 dni temu Posty: 8 Tematy: 1 Skd: Gdynia
Wysany: 2012-04-18, 15:24
Witam!
W tym roku właśnie postanowiłam skorzystać z oferty groupona, dokładnie o tej, którą prezentujesz :)
Fakt..posiłki o stałych porach itp będzie to trochę nieudogodnieniem ale przecież zawsze można zrezygnować z obiadku na rzecz gór :)
Oferta naprawdę tania więc tak czy siak się opłaca.
Taka przynajmniej mam nadzieję, bo jak na razie nie znalazłam niestety żadnych wątków dotyczących tego ośrodka (Hyrny) jak i również potwierdzenia przez kogoś tej oferty.
Mam nadzieję, że się nie przejadę :)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum