sahnebonbon
Wiek: 22 Dołączyła: 06 Kwi 2011 czyli 408 dni temu Posty: 8 Tematy: 1 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2011-04-06, 14:31 Apartament PIASECKI
Witam!
Czy ktoś był, zamierza być lub wie cokolwiek o apartamencie Piasecki na ulicy Piaseckiego w Zakopanem? Wybieram się tam w najbliższym czasie i wolałabym to sprawdzić. Z góry dziękuję za odpowiedzi!
_________________ Sandra
sahnebonbon
Wiek: 22 Dołączyła: 06 Kwi 2011 czyli 408 dni temu Posty: 8 Tematy: 1 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2011-04-06, 16:47
A czy poza zastrzeżeniami dotyczącymi czystości czymś innym się tam zawiodłeś ?
Jak wygląda kontakt z tym Panem prowadzącym, o ile się nie mylę jest to Pan Piotr ?
I czy wszystko jest zgodne z opisem ? (kuchnia itp.) ?
_________________ Sandra
sahnebonbon
Wysłany: 2011-04-06, 17:17
Niestety już wpłaciłam zaliczkę, więc biorąc pod uwagę, że w razie rezygnacji zwrotu nie otrzymam już za późno na zmianę, szkoda, że wcześniej nie pomyślałam aby wstawić wątek na forum, no ale cóż, po prostu zabiorę ze sobą środki czystości i przed skorzystaniem porządnie wyczyszczę :P Z drugiej strony, cieszy mnie fakt, że kuchnia dobrze zaopatrzona bo to zawsze jakieś ułatwienie.
Dziękuje za odpowiedź :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum