Doczy: 23 Sty 2012 czyli 4808 dni temu Posty: 69 Tematy: 4 Skd: Lublin
Wysany: 2012-03-19, 20:56 Spacer po mieście
Kiedy tylko jestem zimą w Tatrach, staram się jak najmniej czasu spędzić na noclegu, a jak najwięcej w Tatrach i samym Zakopanem. Bardzo lubię przejść się bocznymi uliczkami, daleko od centrum; podejść pod skocznię; przejść się na Antałówkę (nawet późnym wieczorem- z latarką rzecz jasna ). Gdybym jednak miał wybrać swoje ulubione miejsce, to byłby to ciężki wybór i chyba bym wskazał na Karczmę u Ratowników. Pozdrawiam
Ja bardzo lubiłam zimą usiąść sobie na małym stoku, przez który na skróty wracałam do pensjonatu. Usiąść sobie i tak patrzeć naoświetloną Gubałówkę, na oświetlone Zakopane lub położyć się i patrzeć w gwiazdy. jak fajnie... cisza i spokój
Wiek: 36 Doczy: 07 Kwi 2012 czyli 4733 dni temu Posty: 37 Tematy: 1 Otrzyma 1 piw(a) Skd: Łódź
Wysany: 2012-04-14, 19:31
Myślę ze w tym roku będę miał okazje w okresie miedzy świątecznym (grudzień) być po raz pierwszy w Zakopanem podczas zimy. Pobyt ograniczę na pewno do samych krupówek oraz jakiejś doliny.. Zimą nie miałem jeszcze okazji nigdy zwiedzać tatr tak więc wypada zaliczyć ten pierwszy raz
Doczy: 23 Sty 2012 czyli 4808 dni temu Posty: 69 Tematy: 4 Skd: Lublin
Wysany: 2012-04-14, 21:47
Noname napisa/a:
Pobyt ograniczę na pewno do samych krupówek oraz jakiejś doliny.. Zimą nie miałem jeszcze okazji nigdy zwiedzać tatr tak więc wypada zaliczyć ten pierwszy raz
Absolutnie i kategorycznie ZABRANIAM przynajmniej do Murowańca...;)
Doczy: 01 Cze 2011 czyli 5044 dni temu Posty: 230 Tematy: 0 Otrzyma 2 piw(a) Skd: Zakopane
Wysany: 2012-04-16, 12:04
Będzie co zwiedzać,nawet teraz kiedy śnieg topnieje i tam masz piękną panoramę Tatr,nie tylko samych Krupówek. Oczywiście nikt nie odmawia im uroku,ale można zwiedzić znacznie więcej.
Wiek: 51 Doczya: 21 Maj 2011 czyli 5055 dni temu Posty: 183 Tematy: 5 Otrzyma 6 piw(a) Skd: Rzeszów
Wysany: 2012-07-15, 13:08 Re: Spacer po mieście
Paolo napisa/a:
Kiedy tylko jestem zimą w Tatrach, staram się jak najmniej czasu spędzić na noclegu, a jak najwięcej w Tatrach i samym Zakopanem. Bardzo lubię przejść się bocznymi uliczkami, daleko od centrum; podejść pod skocznię; przejść się na Antałówkę (nawet późnym wieczorem- z latarką rzecz jasna ). Gdybym jednak miał wybrać swoje ulubione miejsce, to byłby to ciężki wybór i chyba bym wskazał na Karczmę u Ratowników. Pozdrawiam
Muszę się wybrać do tej karczmy skoro warto, pozdrawiam
Wiek: 49 Doczya: 28 Pa 2011 czyli 4895 dni temu Posty: 381 Tematy: 8 Otrzyma 28 piw(a) Skd: z pięknego Śląska
Wysany: 2012-07-15, 17:33
Paolo napisa/a:
Gdybym jednak miał wybrać swoje ulubione miejsce, to byłby to ciężki wybór i chyba bym wskazał na Karczmę u Ratowników.
Bardzo fajna knajpa, świetny, nawiązujący do dawnego ratownictwa wystrój... ogólnie polecam, no chyba, że trafi się tak ja ostatnio, na moment, w którym .... skończyło się piwo!
Wiek: 51 Doczya: 21 Maj 2011 czyli 5055 dni temu Posty: 183 Tematy: 5 Otrzyma 6 piw(a) Skd: Rzeszów
Wysany: 2012-07-15, 18:18
Lucy napisa/a:
Kanjpa fa
Paolo napisa/a:
Gdybym jednak miał wybrać swoje ulubione miejsce, to byłby to ciężki wybór i chyba bym wskazał na Karczmę u Ratowników.
Bardzo fajna knajpa, świetny, nawiązujący do dawnego ratownictwa wystrój... ogólnie polecam, no chyba, że trafi się tak ja ostatnio, na moment, w którym .... skończyło się piwo!
czy tam piwo równie pierońsko drogie jak na Krupówkach?
Parys
Wiek: 68 Doczy: 28 Kwi 2012 czyli 4712 dni temu Posty: 99 Tematy: 1 Otrzyma 12 piw(a) Skd: Zakopane-Chicago
Wysany: 2012-07-15, 18:21
Nooo ladny mi spacer po Zakopanem!!! ja myslalem ze bedziecie chodzic i zwiedzac zabytki,poznawac historie i kulture tego miasta a Wy????? robicie Slalom Zygam od Knajpy do Knajpy!!!!!
Wysany: 2012-07-15, 18:29
Parys napisa/a:
Nooo ladny mi spacer po Zakopanem!!! ja myslalem ze bedziecie chodzic i zwiedzac zabytki,poznawac historie i kulture tego miasta a Wy????? robicie Slalom Zygam od Knajpy do Knajpy!!!!!
ależ skąd , oczywiście zwiedzanie i wspinaczka no ale gdzieś trzeba zjeść.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum