Witam,
Szukałam długi czas Spa w naszych pięknych górach, co prawda nie znalazłam w Zakopanym,gdzie na początku szukałam, ale w Krynicy-Zdrój (ośrodek Geovita), pojechałam i uważam,że relaks wykonany przez profesjonalistów w połączeniu z pieszymi wycieczkami po górach , to coś co sprawia, że odpoczywam najbardziej :) a w ogóle dzięki temu Spa odkryłam, że ośrodek ten mieści się również w Zakopanem, gdzie wybieram się już nie długo na narty:)
Ktoś lubi również taką formę wypoczynku ? :)
andzias76, poprawiłam "w Zakopanym" na "w Zakopanem"
co do spa w górach to ja chętnie bym się wybrała na taką imprezę, ale to kiedyś, za jakiś czas na razie dla mnie najlepszym "spa w górach" są szlaki a nie masaże w obiekcie spa
Wiek: 40 Doczya: 03 Sie 2010 czyli 5346 dni temu Posty: 674 Tematy: 8 Otrzyma 17 piw(a) Skd: Poznań
Wysany: 2011-02-01, 19:25
SPA jest fajne...ale będąc w górach żal by mi było czasu na leżenie i masaże, o nie, jak góry to wędrówki, ew. narty - ale musi być aktywność - za to kocham Tatry
A co do Geovity w Zakopanem - byłam w niej w okolicach Sylwestra przez tydzień - jest ok, ale bez szału i na pewno nie ma nic wspólnego ze SPA...no i cena za duża, jak na oferowane warunki (nie zrozumcie mnie źle - warunki są ok, ale za tę cenę spodziewałabym się jednak lepszych)
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 43 Doczya: 09 Pa 2010 czyli 5279 dni temu Posty: 2129 Tematy: 9 Otrzyma 12 piw(a) Skd: Bukowice / Wrocław
Wysany: 2011-02-01, 20:20
ja chyba też, chociaz po ciężkiej wędrówce taki masaż by się przydał
Magda
Wiek: 48 Doczya: 07 Lip 2010 czyli 5373 dni temu Posty: 456 Tematy: 0 Otrzyma 4 piw(a) Skd: wielkopolska
Wysany: 2011-02-02, 20:40
Ja też sobie nie wyobrażam, że miałabym jechac do Zakopanego,żeby tracic czas na Spa Zresztą już tak się w mojej rodzince przyjęło,że po zejsciu ze szlaku idziemy na kwaterę, a potem córka jeszcze obowiązkowo ciągnie nas na Krupówki na zakupy pamiątek, których ciągle jej mało I gdzie tu czas na Spa?
Doczy: 01 Cze 2011 czyli 5044 dni temu Posty: 230 Tematy: 0 Otrzyma 2 piw(a) Skd: Zakopane
Wysany: 2011-06-07, 11:39
Spa to dobra opcja dla tych bardziej "leniwych" osób. Ja wolę aktywna turystykę i zdobywanie kolejnych szczytów. Chociaż nie powiem,bo taki masaż stóp po dniu pełnym wrażeń i przygód w górach,z pewnością by się przydał.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum