Domyślam się Krzyś, że ta pani już Ci nie odpowie. Zauważyłem jedną prawidłowość w wielu tematach. Ktoś się rejestruje, pisze od razu po minucie lub dwóch spam lub jak powyżej idiotyczny i bez sensu post i już więcej się nie pojawia. Aż do następnej nowej osoby. W żadnym innym temacie dotyczącym gór, Zakopanego i wszystkiego co jest kwintesencją tego forum, już nic nie napisze! A przecież jak się rejestrujesz na jakimkolwiek forum, to raczej z zamiarem pozytywnego spędzenia czasu, wymiany poglądów, ot po prostu pogadania jak rozumny homo sapiens
Za starych czasów nie przypominam sobie, by był taki nawał (aż trudno nazwać, by nie obrazić) osobników.
No ale cóż- ludzie są różni. Jeden lubi zapach fiołków a drugi jak mu nogi śmierdzą
Tak, tak, wiem,że nie odpowie....
Ale może przeczyta? Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że to jedna osoba zakłada co jakiś czas konto, pospamuje to tu to tam i tyle.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum