Potrzebuje porady. Wybieram się z chłopakiem do Zakopanego i szukamy jakiegoś noclegu. Problem w tym, że niby tego wszystkiego dużo ale ciężko mi coś wybrać. I szczerze to nie wiem nawet czego chce. Czy lepiej wynająć coś w centrum, czy na obrzeżach czy może w sąsiedniej wsi?? Lepszy jest hotel, pensjonat, willa, jakiś pokój u jakiegoś górala czy może apartament?? Chce zapłacić za możliwość spokojnego wypoczynku ale nie za jakąś klitkę :P
Doradźcie coś
Witaj, dużo zależy od tego w jakim celu jedziecie do Zakopanego, czy w Tatry, pochodzić po dolinkach lub pospacerować po mieście, barach, itd. Jeżeli jesteście nastawieni na Krupówki, to bardziej centrum miasta, ale jest drożej, jak na obrzeżach.
W pensjonatach macie pełne wyżywienie, śniadanie i obiado-kolacja, czego już raczej nie będzie w pokojach do wynajęcia. W hotelu i willi nigdy nie byłem, więc się nie wypowiem. W zależności jakich standardów oczekujecie, i zasobu portfela wybór jest ogromny. Ja od siebie polecam pokoje do wynajęcia u górali, lub pensjonaty u górali.
Od kilku lat jeździmy regularnie w jedno miejsce na Pardałówce, zdala od ulicy, dużo zieleni, wolnego miejsca, cisza, spokój. Dokładniej mój nocleg jest na Paryskich.
Poszukaj sprawdzonego noclegu z dobrymi komentarzami, i będziecie zadowoleni. Czy to w centrum, czy dalej od centrum, to musicie sobie sami uzgodnić jak Wam wygodniej, i co macie zamiar robić w ciągu dnia.
Mam nadzieje że trochę pomogłem.
Pozdrawiam
Witam, mogę polecić ciekawe kultowe do niedawna miejsce ale w nowej odsłonie - hotel aries w centrum zakopanego jeśli cena będzie dla ciebie akceptowalna, na pewno nie dostaniesz klity, ale komfortowy pokój w samym centrum.
My preferujemy noclegi w miarę blisko centrum tak aby można było dojść na piechotę ale jednocześnie w spokojniejszych dzielnicach. Na wakacjach lubię wypoczywać a nie słuchać wieczornych imprez i dotyczy to każdego miejsca, do którego się wybieramy.
W Zakopanem polecam Willę Ryś.Wypoczywałam tam już wiele razy. Naprawdę dobry standard, niezłe położenie i dobre ceny. Właściciele przemili,zawsze doradzą gdzie się wybrać.
http://willarys.pl/
Joanna Maczek
Wysany: 2016-05-09, 14:40
Witam, planuję wakacje z mężem i dwójką dzieci w sierpniu i szukam opcji nie tylko na nocleg ale też miejsca gdzie zapewnione będzie dobre wyżywienie (chociaż śniadania i obiadokolacje) w końcu matka też musi odpocząć od garów. Zależy mi na jakiś atrakcjach dla dzieci, jak basen, plac zabaw wewntrzny i zewnętrzny. Liczę się, że będzie trzeba zapłacić ale marzę o porządnym wypoczynku w miejscu gdzie dzieciaki nie będą się nudzić. Podrzucicie coś ciekawego?
KatarzynkaS
Witaj, ja z moją gromadką byłam w zeszłym roku na wakacje w hotelu Kasprowy i byłam bardzo mile zaskoczona. W tym roku widziałam, że mają podobną ofertę. W cenie jest basen termalny przed hotelem, rafting, jazda konna u jeszcze jakies inne rzeczy. Moi chłopcy byli zachwyceni w zeszłym roku. Wszystkie oferty i opis co jest w ramach znajdziesz na ich stronie. Jedzenie też bardzo dobre i codziennie obiadokolacja w innym klimacie, raz włoska, raz góralska. Moim zdaniem warto, sprawdź sobie. Cenowo też nie jakiś kosmos :)
Gorąco polecam Ci portal nocujznami.pl. Mają naprawdę bogatą bazę noclegów w Zakopanem. Sama często korzystam, bo szybko można znaleźć coś odpowiedniego. Dwa lata temu nocowałam w góralskiej chatce za 25 zł. Poszperaj, na pewno znajdziesz coś przytulnego w dobrej cenie. :)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum