Jakiś czas temu natknęłam się na ofertę noclegu w tym miejscu. Był tam ktoś może, macie jakieś wrażenia? Ze zdjęć na ich stronie bardzo mi się podoba, ale chciałabym mieć info jakby z pierwszej ręki :D Cena pokoju to 50 - 80 zł. czekam na opinie
Piotrek
Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2010 czyli 800 dni temu Posty: 122 Tematy: 5 Piwa: 3/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-27, 01:07
Szukając inspiracji na tegoroczny wyjazd urlopowy natknąłem się w necie na stronę poświęconą temu apartamentowi Wisienka. Sam jeszcze tam nie miałem okazji być.
Mi osobiście pokoje ze zdjęć bardzo się podobają, lokalizacja też fajna..
strona: www.zakopane-wisienka.neostrada.pl
_________________ Piotrek
Edward Teach
Wiek: 22 Dołączył: 27 Mar 2010 czyli 783 dni temu Posty: 98 Tematy: 5 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-03-27, 17:18
W sumie fajnie- zaciszna, malownicza lokalizacja, miła obsługa, pokoje urządzone gustownie i skromnie zarazem, dosyć blisko centrum, kawałek do skoczni, miejsce do grilla.
Byłem w tamtym roku i wspominam z rozrzewnieniem...hah, nie żebym roztkliwiał się nad pokojami hotelowymi, ale klimat tego hotelu jakoś tam wrył mi się w pamięć.
Piotrek
Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2010 czyli 800 dni temu Posty: 122 Tematy: 5 Piwa: 3/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-28, 23:55
Jeszcze bardziej zachęciłeś mnie do tego miejsca, dzięki za treściwą opinię
_________________ Piotrek
Edward Teach
Wiek: 22 Dołączył: 27 Mar 2010 czyli 783 dni temu Posty: 98 Tematy: 5 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-04-09, 21:57
"Jeszcze bardziej zachęciłeś mnie do tego miejsca, dzięki za treściwą opinię"- Ale to są moje wrażenia, bardzo subiektywne, a ja jestem bardzo specyficzny, więc nie biorę odpowiedzialności
Ale nie no, na serio, to całkiem fajnie, nie żeby idealnie, ale fajnie...najpiękniejszy pokój hotelowy wciąż przede mną...
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
Wiek: 24 Dołączyła: 08 Kwi 2010 czyli 771 dni temu Posty: 294 Tematy: 0 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Wejherowo
Wysłany: 2010-05-14, 15:39
Trzeba przyznać,że pokoje wyglądają imponująco:-)
_________________ Dorota
robertkuc
Dołączył: 02 Cze 2010 czyli 717 dni temu Posty: 2 Tematy: 1 Skąd: zakopane
Wysłany: 2010-06-02, 01:05
Doskonałą alternatywą jest tutaj Willa Monia
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
Wiek: 24 Dołączyła: 08 Kwi 2010 czyli 771 dni temu Posty: 294 Tematy: 0 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Wejherowo
Wiek: 24 Dołączył: 25 Lip 2010 czyli 663 dni temu Posty: 104 Tematy: 8 Piwa: 2/1 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-05-19, 14:58
O widzę coś dla mnie, bo szukam pokoju z balkonem albo tarasem. A jak przedstawia się widom?:P
mada
Dołączyła: 22 Wrz 2011 czyli 239 dni temu Posty: 2 Tematy: 0 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-09-22, 11:10
jako, że ostatnie i przed ostatnie wakacje spędziliśmy w tej willi, chcę wypowiedzieć sie na ten temat i ostrzec innych. Pozwolicie, że skopiuję recenzje którą umieszczałam na innych stronkach:
NIE POLECAM!!!Mimo, że znaliśmy mankamenty wilii wisienka tj, brzęcząca lodówka, która w zasadzie nie chłodzi, duża odległość od Krupówek( 1 km, to chyba żart), zdecydowaliśmy się na ponowny pobyt. Nieodpartym argumentem „za” był przepiękny widok na Giewont rozpościerający się z okien pokoju.
Dokonałam rezerwacji konkretnego pokoju (zależało nam przede wszystkim na widoku) z 3-miesięcznym wyprzedzeniem, zapłaciłam zadatek i potwierdziłam pobyt. Jakież było nasze zdziwienie, kiedy po przejechaniu 650 km pan Mirek bez mrugnięcia okiem „zgarnął” od nas pozostałą cenę i wręczył klucz do …zupełnie innego pokoju z widokiem ….na drogę i sąsiednią willę. Nawet nie usiłował się wytłumaczyć, bezczelnie stwierdził, iż nasz pokój będzie wolny za dwa dni i wtedy możemy się przenieść. Jeśli się nam nie podoba możemy zrezygnować (zapewne miał nadzieję, że nie zrezygnujemy, gdyż był to ten słynny długi weekend i miejsca w innych pensjonatach były już od dawna zajęte). Oczywiście, że zrezygnowaliśmy i tylko dzięki przytomności umysłu odzyskaliśmy całość wpłaty, bo Pan Mirek o zaliczce „jakby” chciał zapomnieć. A nie, przepraszam, o opłacie klimatycznej zapomnieliśmy, zarówno my jak i właściciel, przepadło nam zatem „tylko” 30 zł.
Mam nadzieję, że moja opinia pomoże Państwu w podjęciu trafnej decyzji. Jak widać pan Wiśniewski nie szanuje ani starych, ani nowych klientów. Śmiesznym wydaje się w tej sytuacji pisanie w regulaminie o uczciwości, wzajemnym szacunku i przyjaźni.
Powaznie, poszukajcie w internecie opinii innych klietntów, większośc jest podobna. Myślałam, że może mieliśmy pecha, niestety, okazuje się ze właściciel nie traktuje niekogo poważnie, czym znizczył nasz drugi pobyt w zakopanem całkowicie.
mada
Dołączyła: 22 Wrz 2011 czyli 239 dni temu Posty: 2 Tematy: 0 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-09-26, 11:35
oczywiście Willa Wisienka w Zakopanem, ul. Broniewskiego 4 B. serio, pierwsszy raz pojechalismy było super, wiec postanowilismy kolejny urlop również tam spędzić. Odechciało mi sie gór na najbliższych 10 lat
Wiek: 38 Dołączyła: 03 Kwi 2011 czyli 411 dni temu Posty: 125 Tematy: 3 Piwa: 1/2 Skąd: lubelszczyzna
Wysłany: 2012-01-26, 16:19
Na początku zaciekawił mnie ten temat, myślałam że "sprawdzony i fajny adres", ale gdy tylko otworzyłam "ich" stronę to zniechęciła mnie ilość napisanego tekstu, zamiast konkretów oooogromna ilość czytania, bez sensu.
_________________ "Kto raz poddał się magii gór, już zawsze będzie ulegać potrzebie powrotu, nieustającym wspomnieniom i euforii, gdy jest w ich sercu".
Patrycja.B
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Kwi 2012 czyli 39 dni temu Posty: 1 Tematy: 0 Skąd: Kielce
Wysłany: 2012-04-10, 00:45
Ja spedzilam w tym roku z mezem i dziecmi ferie zimowe w Wisience i musze powiedziec, ze bardzo bylismy zadowoleni z pobytu.
Z okien mielismy wspanialy widok na Giewont.Jeżeli chodzi o lokalizację super!Willa położona blisko stoku co jest bardzo wygodne dla dzieci które samodzielnie wracały na kwatere ze stoku.
Mam ogromną ochote jeszcze tam wrocić razem z rodziną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum