Dla wszystkich spragnionych odpoczynku w przyjaznej atmosferze idealnym miejscem będzie Willa Bogda. Pokoje są 2,3 lub 4 osobowe z łazienką. Pokoje są przytulne i ładnie urządzone. Dla motoryzowanych bezpłatny parking. Jeżeli chodzi o cenę uważam, że nie jest wygórowana:
Nocleg bez wyżywienia: od 25 do 50
Nocleg z wyżywieniem: od 45 do 60
Polecam bo warto
Próbowałam wejść na ich stronę ale strona im nie działa :( a w necie mało informacji o nich, a możesz Ty coś więcej napisać? Byłaś tam? jak jedzenie tam? no i ogólnie jak warunki? za wszelkie info - dzięki
Fantasmagoria
Doczya: 24 Lut 2010 czyli 5440 dni temu
Ja tam nie byłam, ale moja kuzynka z mężem. Wróciła radosna i bardzo zachwalała to miejsce, a że ona jest bardzo wymagająca i trudno jej dogodzić to stwierdziłam, że coś w tym miejscu musiało być :) Przesyłam link do strony na której znajdują się zdjęcia :)
http://www.willabogda.pl/galeria.html
domino25
Fantasmagoria dzięki za linka rzeczywiście wydaje się na bardzo ładne i przytulne miejsce. Co do ceny to praktycznie tak jak wszędzie, czyli poza sezonem 25 złoty.
Fantasmagoria
Doczya: 24 Lut 2010 czyli 5440 dni temu
Willa Bogda to akurat moi klienci. Kilka lat temu wprowadzałem ich na rynek turystyki internetowej. Do dzisiaj administruje strone i prowadze reklamy dla nich.
Ale tu nie o tym.
Osobiście polecam. Właścicele to raczej zgrana rodzina i starają się dla klientów być sympatyczni. Wiele ostatnio włożyli pracy w obiekt więc standard się podnosi z każdym rokiem
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
Kurczę chyba muszę stworzyć sobie jakąś listę obiektów polecanych i przemyśleć sprawę bo przez to forum mam już przynajmniej z pięć miejscówek noclegu w których chciałabym spędzić wakacje
Dorotea
Zaproszone osoby: 28
Byłem tam już dwa razy, w lipcu będzie trzeci raz i to na 10 dni;) Wiadomo, że będę pisał pozytywnie. Pokoje są zadbane, słoneczne i wygodne. Miejsce jak miejsce na sen wystarczy;) Łóżka wygodne, pościel również świeża i czysta. Okolica miła i spokojna. Blisko przystanek na busy - 2 min drogi. Dwa sklepy w okolicy - mniejszy okolo 5 min drogi, drugi większy z samoobsługą około 15 min od Willi. Pani Właścicielka bardzo miła, zawsze pogodna i pomocna podobnie jak mąż. Cenu w tym roku nieco wyżej około 30 zł,ale POLECAM!!!:)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum