Wysany: 2011-01-05, 19:15 Ciekawy nocleg z wyżywieniem
Witam!
Wraz z mężem i małym dzieckiem chcielibyśmy pojechać na okres Świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra do Zakopanego (tj. jakieś 9 noclegów). Jednak dotychczas tam, gdzie bywaliśmy nie ma możliwości wyżywienia, a także nie ma organizowanej Wigilii ani też imprezy Sylwestrowej. Stąd mój wpis na tym forum. Potrzebuję porady: gdzie w Zakopanym mogłabym ewentualnie takie noclegi znaleźć. Ważne dla mnie jest to, by nie było to w dużej odległości od centrum. Może ktoś z Was był kiedyś w takim właśnie czasie w Zakopanym i wspaniale spędził czas.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Ewa
Wiek: 40 Doczya: 03 Sie 2010 czyli 5310 dni temu Posty: 674 Tematy: 8 Otrzyma 17 piw(a) Skd: Poznań
Wysany: 2011-01-05, 19:43
hmm, ja byłam w tym roku w Geovicie. Wiem, że organizowali i Wigilię i Sylwestra. Geovita znajduje się na zboczu Antałówki - tuż koło Aquaparku Zakopane. Blisko centrum. Były tam osoby z dziećmi. Przy małych dzieciach minusem z pewnością jest to, że trzeba podchodzić pod górę - są skróty - ale strome. Ośrodek jest ok, ale szału nie ma - tzn. wyremontowany i czysty, ale urządzony w stylu sprzed 15lat. Podobnie z jedzeniem - dobre, domowe, ale chyba aż za domowe jak dla mnie. Trochę drogo, jak na oferowany standard - ale gdyby było taniej to wszystko byłoby ok.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum