Paralia, powiem Ci szczerze ,że ciężko będzie , o ile w ogóle to możliwe. W lipcu znajomi szukali i nic nie znaleźli. Skończyło się tym ,że dzieciątko spało na normalnym łóżku z rodzicami. Więc albo swoje łóżeczko , albo tak jak oni :).
Wysany: 2014-02-10, 14:20 Re: fajny nocleg z niemowlakiem- gdzie?
A może spróbuj złożyć zapytanie o nocleg np: tutaj i wtedy określisz w tym zapytaniu, że zalezy Ci na łóżeczku dla dziecka:) Wtedy dostaniesz oferty od osób, które mają takowe;) Wydaje mi się, że to najlepszy pomysł, zaoszczędzisz czas na szukaniu:)
ann
Wysany: 2014-02-15, 21:42
To ja chyba miałam szczęście, nie dość że łóżeczko dziecięce dostałam z pościelą, wanienkę to jeszcze krzesełko do karmienia dla starszego syna. Mieszkałam w Kościelisku u Efki. Pani bardzo sympatyczna, też miała syna w wieku mojego dziecka. Dostałam przestronny pokój z łazienką, balkonem i wyjściem na ogródek, wiec mogłam śledzić ruchy syna, który godzinami siedział na placu zabaw i w piaskownicy, (zresztą razem z synem Pani Ewy).
sylwia4012
Doczya: 22 Sty 2014 czyli 3973 dni temu
(w ofercie w razie potrzeby zajmą sie maleństwem w klubie dziecka, lub mają opiekunkę). Bardzo fajne pokoje, wiele udogodnień i dobra kuchnia. Obsługa na medal, dlatego lubimy tam być.
fajne apartamenty i w miarę spokój. Gospodyni też w porządku. Byłem tam 3 razy i było OK. Jedyne co to trzeba się wspiac jakieś 100-150 metrow na końcu dość ostro pod górę, ale jak dla mnie warto
Ja w Zakopanem byłam miesiąc temu i rezerwowaliśmy poprzez wyszukiwarkę goralpoleca.pl apartament, też mamy małe dziecko więc tam udało nam się znaleźć nocleg z wszystkimi wygodami właśnie pod dziecko.
my byliśmy raz z dzieckiem i na razie mamy przerwę, bo wyjście na szlak z nosidełkiem, to nie jest szczyt komfortu :) teraz czekamy, aż podrośnie na tyle, że będzie chciała zostać u dziadków, jak my będziemy wędrować.
w każdym razie my na noclegi w Zakopanem wybraliśmy Bambi , gdzie jest sala zabaw dla dzieci i w razie niepogody maluch nie będzie się nudził.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum