Wysany: 2014-05-01, 14:54 Na które szlaki wózkiem spacerowym ? Prosze o popmoc
Chciałabym abyście doradzili mi gdzie można się wybrać z półrocznym dzieckiem wózkiem spacerowym mnie osobiście nie przychodzi nic innego jak Gubałówka, dol kościeliska i chochołowska, ale tam już byłam wiele razy i nieco znudziły mnie te miejsca. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Mam jeszcze jedno pytanie czy kierowcy busów chcą zabierać pasażerów z wózkami czy to raczej niemożliwe i trzeba poruszać się własnym samochodem, przyznaję że wózek spacerowy mojego dziecka do małych nie należy
Myśle że jeżeli nie będą mieli pełnego busika, to wezmą bez problemu.
Kiedyś widziałem jak kierowca wyciągał z bagażnika wózek. Wszystko pewnie zależy od kierowcy
Furi
Mam jeszcze jedno pytanie czy kierowcy busów chcą zabierać pasażerów z wózkami czy to raczej niemożliwe i trzeba poruszać się własnym samochodem, przyznaję że wózek spacerowy mojego dziecka do małych nie należy
Ja zawsze brałem wózek i nigdy żaden kierowca nie stękał ale nasz nie jest po złożeniu duzy. Jak siadałem to zawsze tak aby mieć jak najbliżej siebie wózek aby nie przeszkadzać innym
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum