Wysany: 2013-01-07, 19:09 Z dzieciakami na sanki i jabłuszka
Cześć,
Za niedługo wybywamy z dzieciakami do Zakopanego na ferie zimowe. Niestety młodzi (po 12 i 14 lat) nie chcą się uczyć jazdy na nartach, więc pozostają górki do zjazdów na sankach i jabłuszkach.
Z tego, co udało mi się znaleźć, to wiem, że niestety nie można zjeżdżać na sankach i jabłuszkach w Parku Narodowym.
Znacie jakieś miejscówki? Słyszałem coś o Antałówce.
Furi
Ja tam nigdy zima nie byłem ale nie widziałem nawet miejsca gdzie na sankach byłoby można zjeżdżać bo tam wszędzie wysoko w tym Zakopcu. Chyba że na druga stronę Gubałówki można gdzieś lub np. w jakiejś miejscowości pod Zakopaen np. Ząb Bystre itp
Chodzi Ci o tereny naprzeciw tej słynnej kolejki na Gubałówkę? Patrzyłem tam w lato, to byla jedna duża polana, ale z nieczynnym orczykiem, więc zapewne w zimie będzie tam trasa na małych narciarzy
Furi
A tu coś od strony skoczni albo Jaszczurowki? Kurde, tam bęziemy mieć kawałek, a wjazd kolejką z dziećmi dzień w dzień nasz wykończy finansowo. Może ktoś jeszcze coś wie o innych miejscach? Jakby nie było to w końcu Zakopane, to chyba dzieciaki, które na ferie przyjeżdżają muszą mieć gdzieś górki.
W samym Zakopanym masz kilak takich miejsc,jednak przede wszystkim należy upolować dobry nocleg,punkt startowy,powiedzmy tutaj centrum będzie bardzo dobra lokalizacją.
Bardzo fajna sprawa, dzieciaki na pewno sie ucieszą, też zesmy sie chcieli z rodzinka wybrać zima jednak nie udalo się, pojedziemy na dlugi weekend, a na sanki to juz chyba w przyszlym roku
Apartamenty
Doczy: 04 Cze 2013 czyli 4125 dni temu
Wysany: 2013-11-22, 14:23
Moim zdaniem to także świetny pomysł,,tym bardziej ze po jednej stronie Gubałówki będzie zupełnie pusto i dalej w stronę Zębu,na pewno warto przyjechać z dziećmi:)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum